Het mooie aan huis-aan-huis weekbladen is dat ze goed worden gelezen . Mijn ervaring leert dat de redacties van die bladen zeer bereid zijn lokale nieuwsberichten te plaatsen. Over het algemeen betekent dat lage kosten en een hoge attentiewaarde voor jouw bedrijf en daarmee is een persbericht eigenlijk altijd de moeite van het schrijven waard.

Nog mooier wordt het als jouw persbericht aanleiding wordt voor een uitgebreid interview in het regionale dagblad. De zwemvereniging achter dit artikel bijvoorbeeld, vestigt regelmatig de aandacht op jonge aanstormende talenten die veelbelovende prestaties neerzetten. Eigenlijk worden deze berichten wel consequent door de huis aan huis bladen geplaatst, maar ze worden slechts soms door het regionale dagblad opgepikt.

In dit geval liep het anders. De krant achter dit artikel onderkende en versloeg het verhaal van een 'master' zwemmer. Dat resulteerde in een mooi human interest stuk; een verrassend neveneffect van één persbericht.


Uitgaande van het principe 'ieder z'n kwaliteiten', neemt Pakt het schrijven graag van je over. Lees eens verder op deze website, misschien kan ik (in de toekomst) iets voor jouw bedrijf betekenen?

lees meer..

Groet!

handtekening_miep.jpg