Traag schuift de liftdeur open. In twee stappen sta ik midden in een bedwelmende walm van alcohol en poeder. Ik probeer mij een beeld te vormen van de oude dame die juist voor mij deze cabine moet hebben verlaten, inclusief parelketting en gestifte lippen.

De daling zet zich in en remt zich al direct weer af. De lift opent uitnodigend haar deur voor een dertiger. Als hij de walm binnenstapt, wisselen wij beleefd een goedemorgen-knik uit. Hij blijft keurig in de plooi. Twaalf verdiepingen lang. Beneden aangekomen, baant hij zich met ferme tred een weg naar buiten. Nu weet ik het zeker, ik heb een verpletterende indruk gemaakt.


Uitgaande van het principe 'ieder z'n kwaliteiten', neemt Pakt het schrijven graag van je over. Lees eens verder op deze website, misschien kan ik (in de toekomst) iets voor jouw bedrijf betekenen?

lees meer..

Groet!

handtekening_miep.jpg