Vandaag is het 1 mei. Na een 'proeftijd' van twee maanden is het wat mij betreft tijd voor een tussenbalans: hoe is het om als tekstschrijver aan de slag te zijn in Apeldoorn en omgeving?

Ik ben blij dat zoveel bekenden aan hun relaties vertelden over Pakt Schrijverij. Als je dit leest en je voelt je nu aangesproken, dank je wel daarvoor. Er zijn leuke contacten uit voort gekomen die een mooie toekomst beloven. Al meerdere ondernemers gunden mij een opdracht en dat is waar het uiteindelijk om gaat.

Misschien wel nog leuker, is dat mijn opdrachtgevers zo verschillend blijken van elkaar. Zij hebben hele verschillende wensen en verwachtingen. Ik heb er lol in met hen mee te schakelen, al heb ik ook al ondervonden dat inzichten te ver uit elkaar kunnen liggen. Mijn eigen ervaringen helpen enorm om van betekenis te kunnen zijn. Ik leer inspirerende mensen kennen, maar ook voor mij al bekende mensen vertellen mij inspirerend over hun werk. Ik schrijf, schrap, lees en redigeer en als ik dat niet doe, ordent mijn hoofd al die gegevens en broed ik op de juiste toon en ingang.

De afgelopen weken heb ik kunnen schrijven in management -, economische - en technische termen. Soms moet ik mij even losmaken van scherm en toetsenbord om later met een fris hoofd terug te kunnen lezen wat ik ervan heb gemaakt. Wat ik dan lees, kan mij warempel ook wel verrassen.

Ook op 'vrijwillig' vlak heb ik mijn schrijftaken de afgelopen tijd verder uitgebreid en ik concludeer: het leven van een tekstschrijver is leerzaam en afwisselend!

Vorige artikel
Volgende artikel

Uitgaande van het principe 'ieder z'n kwaliteiten', neemt Pakt het schrijven graag van je over. Lees eens verder op deze website, misschien kan ik (in de toekomst) iets voor jouw bedrijf betekenen?

lees meer..

Groet!

handtekening_miep.jpg