De Engelse taal is in mijn ogen een hele effectieve. Het valt me vaak op hoe weinig woorden er nodig zijn om een boodschap over te brengen. Als je dat combineert met Engelse humor, ontstaan mooie en doeltreffende teksten. Heel inspirerend vind ik dat voor mijn Nederlandse teksten.

Dit bordje op de stortbak van een Brits toilet deed mij glimlachen. Wat een inventieve manier om een saaie, alles behalve sexy boodschap over te brengen. Toegegeven, er staan heel wat woorden op een klein bordje, maar ze spreken tot de verbeelding en houden je toch bij de les. Ik weet wel zeker dat ze menigeen voor en na mij hebben doen glimlachen.

Geïnspireerd keerde ik terug van mijn toiletbezoek en riep mijn reisgezelschap toe: ‘Zo kan het dus ook!’


Uitgaande van het principe 'ieder z'n kwaliteiten', neemt Pakt het schrijven graag van je over. Lees eens verder op deze website, misschien kan ik (in de toekomst) iets voor jouw bedrijf betekenen?

lees meer..

Groet!

handtekening_miep.jpg