Juiste tekst

Schrijven blijkt tijdrovend werk. Met al uw kennis weet u soms niet waar te beginnen.
En intussen vragen de dagelijkse klussen om aandacht.

Juiste benadering

Teksten gaan vaak van hand tot hand. Ieder vult iets aan, wijzigt iets of schrapt. Want het is lastig de juiste benadering te vinden. Vanuit de vanzelfsprekendheid die u en uw collega’s ervaren in uw vak, vertelt u misschien te weinig, of in uw enthousiasme juist te veel. Het wordt een lappendeken van stijlen of u gebruikt ongemerkt te veel vaktermen. Hoe dan ook, het is eeuwig zonde als uw lezer vroegtijdig afhaakt.

Filteren en boetseren

Als schrijver filter en boetseer ik, zodat u de lezer op een prettige manier aanspreekt, informeert en nieuwsgierig houdt. Dat kan ik juíst omdat ik niet dagelijks in de materie zit. Hoe zo’n tekst er concreet uit gaat zien, daarvoor is geen standaard. Doel, medium, doelgroep en creativiteit bepalen samen het geheel. Bezoek de portfolio-pagina, dan krijgt u een indruk van mijn werk.

Helder verhaal

Laat mij uw organisatie verder helpen door voor u te schrijven. Een helder verhaal in lekker leesbare, logisch opgebouwde tekst, gericht tot de juiste doelgroep.

 

CONTACT


Beukenoord 19 , 8172 BA Vaassen

© 2024 Pakt Schrijverij | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Door Doreen | Technische realisatie Sieronline B.V.