Miep

Mijn naam is Annemiek Grefhorst: eens klassiek opgeleid tot ‘Europees secretaresse’ en bijgeleerd tot ‘officemanager’. Al voldoe ik niet aan het stereotype beeld van ‘Schoeversmiep’, als het erop aankomt, staat ze in mij op.

Kleine en grote(re) bedrijven

Brede werkervaring deed ik op in kleine en grotere bedrijven die internationaal georiënteerd waren. Wat begon met een grote diversiteit aan werkzaamheden in een klein handels- en bouwbedrijf groeide door naar de taken van een managementassistent in grotere bedrijven. De stappen naar coördinator verkoop binnendienst en later inkoper helpen mij nog steeds om snel een beeld te vormen van een onderneming en haar omgeving.

Uit het stramien

Vooropgesteld, schrijven en lezen doe ik altijd al met plezier. Door de jaren heen ontwikkelden mijn schrijfvaardigheden zich van klassieke correspondentie en verslaglegging naar promotionele teksten, webteksten en persberichten. De cursus Creatief Schrijven aan de Hogeschool Utrecht hielp mij verder uit het stramien van bedrijfscorrespondentie. Het gaf mij meer ‘schrijflenigheid’ en het laatste zetje om Pakt Schrijverij te starten. Dat was in 2017.

De kracht van mijn werk

Als freelance tekstschrijver werk ik nu voor heel verschillende bedrijven, doelgroepen en media. Daarin neem ik mijn werk- en levenservaring mee. Bij het schrijven beoog ik altijd een tekst die lekker leest, informeert en – voor zover gepast – vermaakt. Ik neem dan ook graag wat ruimte voor creativiteit. De grootste kracht van mijn werk ligt in ‘inleven’, niet alleen in de materie en de organisatie, maar zeker zoveel in de beoogde lezer.  Soms vraagt een opdracht om coördinatie en/of organisatie. Ook die neem ik op mij. Met plezier.

Genoeg over mij

Wie bent u en wie wilt u bereiken? Ik zou graag eens nader kennismaken, dan wordt vanzelf duidelijk of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

 

CONTACT


Beukenoord 19 , 8172 BA Vaassen

© 2024 Pakt Schrijverij | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Door Doreen | Technische realisatie Sieronline B.V.