Portfolio

www.karmiggeltcoaching.nl
www.karmiggeltcoaching.nl
Webtekst voor een doelgroep, Karmiggelt Coaching
Jouw doelgroep vertellen wat je voor hen kan betekenen - en dat in een overzichtelijke tekst. Deze levenscoach vertelde mij bevlogen wat zij voor wie wil en kan betekenen. De vertaling in de vorm van webteksten is te lezen op deze website, die creatief is opgebouwd met als uitgangspunt de teksten en het fotomateriaal.
www.fletts.nl
www.fletts.nl
Veel informatie in 1000 woorden, FLETTS
Een compacte tekst kan veel informatie geven, dat blijkt wel uit de content van deze website. Waar staat het product voor, hoe wordt het gerealiseerd en waarom zou je kiezen voor FLETTS? In 1000 woorden krijg je een indruk.
www.Jansvlees.nl
www.Jansvlees.nl
Tekstueel inspelen op de uitdagingen van de klant, Jan’s Vlees
Tekstueel inspelen op de uitdagingen van de klant, Jan’s Vlees Vakmensen zijn deze slagers. Zij zetten zich volledig in voor topkwaliteit vlees in de horecakeukens van hun klanten. Deze koks en restauranthouders hebben zo hun eigen overwegingen en uitdagingen. Niet alleen de dienstverlening van het bedrijf, ook de teksten spelen hierop in.
www.baksteenpul.nl
www.baksteenpul.nl
Informatie filteren tot content, Baksteen & Pul Financiële dienstverleners
Deze financiële dienstverleners wilden hun klanten – met wie zij enorm zijn begaan - zo veel mogelijk vertellen over hun diensten. Waar te beginnen? En waar vermoei je hen (nog) niet mee op je website? Als je vol bent van je vak, ben je geneigd te veel te vertellen. Uit al hun informatie, filterde ik deze content.
www.midap.nl
www.midap.nl
Onderneming stelt zich voor, MIDAP leidingsystemen
Door de dagelijkse drukte kwam het er maar niet van de content te schrijven voor de website die al wel gebouwd was, maar offline draaide . Twee interviews in de avonduren waren genoeg om de webteksten voor de onderneming te kunnen schrijven. Daarmee kon de website worden gevuld, om eindelijk online te kunnen gaan.
www.vantervewonen.nl
www.vantervewonen.nl
Dienstverlener met een eigen karakter, Van ’t Erve Wonen
Potentiële klanten kunnen op de website van deze makelaar en financieel adviseur lezen over de ‘eigen’ manier van werken die bij deze dienstverleners hoort. Zo kan de lezer voor zichzelf besluiten of het karakter van deze dienstverlener bij hem of haar past.
www.ripple-a.com
www.ripple-a.com
Bedrijfspresentatie, Ripple-A
Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van circulaire economie, dat het een mooie puzzel was om de activiteiten van Ripple-A samen te vatten. Het is gelukt diensten en expertises in korte teksten uit te dragen aan mensen of organisaties met plannen voor een maatschappelijk en duurzaam initiatief. De Vormgever stemde de website grafisch af op de tekst, met dit als prachtig resultaat.
www.ligtenbergmakelaars.nl
www.ligtenbergmakelaars.nl
Tijd en rust voor content, Ligtenberg Makelaars
Dit makelaarskantoor is volop in ontwikkeling. Het kwam er maar niet van de tijd en de rust te vinden teksten voor haar website te schrijven. Die taak nam ik op mij. We hadden één gesprek nodig om deze content te kunnen schrijven. Zo is de inhoud weer up to date.
www.cecilemarchal.nl
www.cecilemarchal.nl
Voor iedereen aansprekend, Cecile Marchal
Nadat de website van Cécile Marchal Praktijk voor Holistische Massage in 2016 online ging, werden eind 2017 de bestaande webteksten aangepast en aangevuld. De praktijk startte 2018 fris, met een nieuwe praktijkruime en een website die weer helemaal up-to-date is.

Publicaties artikelenUitgaande van het principe 'ieder z'n kwaliteiten', neemt Pakt het schrijven graag van je over. Lees eens verder op deze website, misschien kan ik (in de toekomst) iets voor jouw bedrijf betekenen?

lees meer..

Groet!

handtekening_miep.jpg